Kolbász típusok / kategóriák

Ezek a kolbászok alapvető kategóriái (nem ízek).

Friss kolbász : olyan húsokból készültek, amelyeket nem gyógyítanak és nem is füstölnek. Tálalás előtt meg kell főzni.

Főzött kolbász : főzött, nem füstölt húsokból készült.

Főtt, füstölt kolbász : megkönnyített füstölt, majd főzött húsból készült. Nincs szükség további főzésre. Ezek közé tartozik a bologna és a hot dog.

Nem főzött, füstölt kolbász : vagy füstölt vagy kiszáradt húsokat, amelyeket később főzés előtt főzünk.

Száraz kolbász : más néven nyári kolbász (mivel meleg időben hűtő nélkül tartható) és a szeminárium kolbászt (mert a kolostorokban készült kolbász típusához kapcsolódik), amelyet szárított kolbászból készítenek, amelyet levegőn szárítanak az ellenőrzött idő alatt - páratartalom. Lehetnek vagy nem dohányozhatnak. A libanoni bolognai, szalámi, kóser kolbász és a spanyol kórus példák ezekre a kolbászokra.

Különleges húsok : olyan termékek széles választéka, amelyeket kikészített vagy nem hántolt aprított vagy aprított húsokból készítettek, általában sültek vagy főttek, nem füstöltek és szeletelt kenyerekké alakultak, és salátákban vagy szendvicsekben, vagy reggeli húsban

Your Cart

Az Ön kosara

A kosár üres